Escape room omgeving Utrecht

Escape Room omgeving Utrecht The Postoffice

Bent u op zoek naar een leuke uitdagende escape room omgeving Utrecht? Dan bent u bij Escape Room The Postoffice in Maarssen aan het juiste adres. Test de teambuilding van uw vriendengroep, familie of collega’s. John is verdwenen en is voor het laatst gezien op zijn werk op het postkantoor. De uitdaging is om hem te vinden en om er achter te komen wat er met hem gebeurd is en dit alles binnen het tijdslimiet van één uur! Er moeten onderweg vele verschillende soorten puzzels opgelost worden, om dit efficiënt te doen moet er goed samengewerkt worden.

Bedrijfsuitje

Het is bij deze escape room omgeving Utrecht mogelijk om samen met een coach te onderzoeken hoe het samenwerken gaat binnen een team. Dit is natuurlijk vooral erg interessant voor bedrijven! De escape room wordt gespeeld en achteraf geeft de coach feedback over wat er beter kon en waardoor het team beter had kunnen samenwerken. Deze feedback kan natuurlijk ook tijdens het werk gebruikt worden tijdens het samenwerken.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wanneer u bij Bison Bowling Maarssen de escape room omgeving Utrecht gaat spelen is het mogelijk om verschillende dingen bij te boeken. Allereerst is er een arrangement waarbij na he spelen van de escape room in één van onze restaurants gegeten kan worden. Er kan genoten worden van een driegangen buffet met als hoofdgerecht de keuze uit BBQ, steengrill of hotplate. Naast het hoofdgerecht is er ook nog een voorgerecht en dessert buffet bij inbegrepen. Het is ook mogelijk om alle consumpties bij te boeken zodat er onbeperkt gedronken kan worden. Verder kan er natuurlijk ook een potje gebowld worden bij Bison Bowling Maarssen! Wanneer u op vrijdag langskomt tussen 23:00 en 01:00 is er het speciale Late Night Magic bowlen. Hier wordt het bowlen een compleet feest inclusief DJ’s, lampen, beamers en rookmachines! Cocktails zijn op deze speciale avonden maar €6 en shotjes zijn er voor €2 of €3. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact met ons op!