top of page

Escape room Maarssen

Escape Room The Postoffice

Bij Bison Bowling Maarssen is een leuke en uitdagende escape room te vinden. Bij een escape room is het de bedoeling dat u als team uiteindelijk weet te ontsnappen uit de kamer. Dit kunt u bereiken door alle puzzels op te lossen die u steeds een stapje dichterbij de uitgang brengen. Ontsnappen uit de escape room moet binnen een uur tijd gebeuren, dus de tijd tikt tijdens het oplossen van de puzzels. Om te slagen en te ontsnappen is er een goede samenwerking nodig tussen de deelnemers. Bij de escape room Maarssen is het doel om John te vinden. John is voor het laatst gezien op zijn werk op het postkantoor. Het is aan u om uit te vinden waar John gebleven is en wat er met hem gebeurd is.

Teambuilding

Tijdens een escape room komt er veel teambuilding aan te pas. Bij onze escape room Maarssen is het mogelijk om door een coach begeleid te worden. De coach zal toekijken als de escape room gespeeld wordt en achteraf worden er tips gegeven over wat er goed ging en wat er beter kan in het team. Dit is ideaal voor bedrijven waar teams nog beter samen willen gaan werken.

Arrangementen escape room Maarssen

De escape room kan ook gecombineerd worden met één van onze arrangementen. Een voorbeeld hiervan is het Real Life Escape arrangement. Hier wordt de escape room gecombineerd met een all you can eat grilldiner in ons restaurant. Er kan hierbij gekozen worden uit BBQ, steengrill of het hotplate grill arrangement. Er is hier ook een voorgerecht buffet en een dessert buffet bij inbegrepen. Naast de escape room kan er natuurlijk ook gebowld worden bij Bison Bowling Maarssen. Er zijn maar liefst 16 bowlingbanen beschikbaar en ook deze kunnen gecombineerd worden met verschillende arrangementen. Ook zijn er speciale avonden zoals de vrijdag Late Night Magic bowling. Dit is een soort disco bowlen, maar dan uitgebreider en grootser. Denk hierbij aan DJ’s, beamers, rookmachines, cocktails en shotjes! Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in één van de arrangementen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page